کاشت مو و یا پیوند موی طبیعی اولین بار در سال 1959 در کشور امریکا انجام شد و از آن زمان تا به امروز قطعیترین روش برای درمان طاسی سر و کچلی شناخته شده است. گرچه مانند هر دستاورد پزشکی دیگری، پیوند مو نیز با فراز نشیبها و شکستهای زیادی همراه بوده است.
اما با تغییرات انقلابی در شیوه انجام این عمل پرطرفدار، امروزه یکی از عملهای زیبایی پرطرفدار در جهان است. تحولاتی که در زمینه روشهای برداشت مو، بیحس کردن ناحیه برداشت، طراحی خط رویش و بسیار از موارد و لوازم تخصصی به وجود آمده، به بیماران نوید برخورداری از زیبایی موی طبیعی و همیشگی را میدهد.
نکته مهم در انجام کاشت مو، مهارت تکنسینهای این عمل در استفاده از مینیگرفتها و ظرافت در چیدمان و طراحی شمای کلی موی سر است.
در این روش، جراح تیم کاشت با برداشت نواری پر مو ترین قسمت سر، منبعی از فولیکولهای مو را در اختیار تکنسینهای کاشت قرار میدهد. پس از برش نوار موی مذکور، دو لبه پوست سر به وسیله بخیه، به یکدیگر متصل میشوند.
مهارت در برش و ظرافت در بخیه، مهمترین فاکتور در این بخش از عمل کاشت است، زیرا امکان بروز اسکار (جای زخم) را در آینده کاهش داده و رضایت بیشتر بیمار را به همراه خواهد داشت. در مرحله بعدی نوار موی جدا شده از سر بیمار، توسط تکنسینهای کاشت به قطعات بسیار کوچکی تقسیم میگردد. هدف از این کار، به دست آوردن واحدهای فولیکولار (Follicular Unit) یا همان گرافت است.
گرافت یک تا سه-چهار پیاز مو در خود دارد. به دلیل اهمیت محافظت از اجزای کامل پیاز مو، گرافت برداری به وسیله میکروسکوپ انجام میشود. به وسیله میکروسکوپ حداکثر بزرگ نمایی انجام میشود و تکنسینها با طیب خاطر اقدام به استخراج گرافت از مو خواهند کرد.
در این روش، مدت زمان عمل کاشت کوتاهتر شده و با مشارکت تیم کاشت، بیمار در سریعترین مدت ممکن ترخیص میشود. البته ایجاد اسکار بخیه بر روی سر از معایب روش FUT است.
روشی نوین و پرطرفدار در کاشت مو است. در این روش، ابزار ویژهای به نام پانچ، گرافتهای مو را تک به تک از پشت سر جدا میکند. در این شیوه، به دلیل کاهش دخالت در تهیه گرافت امکان آسیب به آنها نسبت به روش FUTکمتر است و به همین دلیل، در نتیجه بیمار مویی پرپشتتر خواهد داشت.
از سویی به دلیل اینکه بانک مو به وسیله برش نواری آسیب نمیبیند، اسکاری هم در پشت سر ایجاد نمیشود و بیمار از رضایت حداکثری برخوردار خواهد بود. ضمن اینکه چون برشهای گرافتها به لایههای زیرین پوست وارد نمیشود، امکان بروز عفونتهای احتمالی کاهش قابل توجهای میابد.
همه این عوامل باعث میشود این روش طرفداران بسیاری داشته باشد. اما این روش خالی از عیب نیست و افزایش مدت زمان عمل به 10 الی 12 ساعت، باعث فرساینده فرایند برای بیمار میگردد.
گاهی برای دستیابی به حداکثر موفقیت روشهای ذکر شده در بالا را با یکدیگر ترکیب میکنیم. یعنی هم از ابزار پانچ بهره میگیریم و هم برش نواری پشت مو را خواهیم داشت. روش ترکیبی به این دلیل استفاده میشود که معایب روش FUT به وسیله برداشت گرافتهای مطمئن پوشیده شود و موهایی پرپشت و طبیعی برای بیمار به ارمغان بیاورد.
برای استفاده از خدمات کلینیک بهروز می توانید با شماره تلفن های ما تماس بگیرید و یا فرم دریافت نوبت را در سایت پر کنید.
بله در قسمت مشاوره آنلاین می توانید از پزشک مورد نظر سوال بپرسید. همچنین از طریق تماس با کارشناسان کلینیک بهروز و یا ارسال پیام به واتساپ ما می توانید برای مشاوره غیر حضوری هماهنگ کنید.
کلینیک تخصصی پوست، مو و تغذیه دکتر بهروز باریک بین، شامل بخش های مختلف درمانی و زیبایی ( تخلیه ژل پاژ، لیفت بینی و صورت، کاشت مو و ابرو، انواع لیزر، مشاوره های تخصصی پوست و زیبایی و …)
کلینیک بهروز: پاسداران، بعد از پایدارفرد، بوستان نهم، پلاک 118
مطب کیمیا: خیابان دولت، بلوار کاوه، ساختمان کیمیا، طبقه 5
ساعات کاری:
شنبه تا پنج شنبه 9 صبح لغایت 19
شماره تماس:
021-22573274
021-22764023
021-22764021
021-22575757
021-22571684
مطب کیمیا:
021-22799240 | 02122799280
تعیین وقت تخلیه ژل پاژ: 09128434077
سفارش محصولات: 09339676178
Design & Supported by: ErfanAmiri Ads Group